DIŞA YANSIYAN İÇ DÜNYAMIZ
Sitemizden yararlanmak ve bu ailenin bir parçası olabilmek için lütfen üye olunuz!
BÜTÜN  ET (ÇANKIRI) Uyeols10
DIŞA YANSIYAN İÇ DÜNYAMIZ
Sitemizden yararlanmak ve bu ailenin bir parçası olabilmek için lütfen üye olunuz!
BÜTÜN  ET (ÇANKIRI) Uyeols10
DIŞA YANSIYAN İÇ DÜNYAMIZ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 BÜTÜN ET (ÇANKIRI)

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
asude_yasemin
FORUM YÖNETİCİSİ
FORUM YÖNETİCİSİ
asude_yasemin


Mesaj Sayısı : 374
Rep Gücü : 771
Teşekkür : 14
Kayıt tarihi : 04/05/09
Yaş : 41
Nerden : İSTANBUL

BÜTÜN  ET (ÇANKIRI) Empty
MesajKonu: BÜTÜN ET (ÇANKIRI)   BÜTÜN  ET (ÇANKIRI) I_icon_minitimePerş. 7 Mayıs - 15:15

2,5 kg et yıkanarak orta boy parçalara ayrılır. Bir kaşık tereyağ veya margarinle tencerede biraz çevrilir, etin miktarına göre 1-2 litre sıcak su ve 1 kaşık salça ilave edilir, 7 baş orta büyüklükte soğan bütün olarak etlerin arasına yerleştirilir. Pişen etler tek tek ayrı bir tencereye yerleştirilir, tel süzgeçten geçirilen et suyu ve tuz ilave edilerek bir taşım kaynatılır. Bir çay kaşığı baharat (yeni bahar) ilave edilerek servis yapılır.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
BÜTÜN ET (ÇANKIRI)
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» KÖY KÖFTESİ (ÇANKIRI)
» GÖMME (ÇANKIRI)
» EV GÜVECİ (ÇANKIRI)
» ÇANKIRI (ATKARACALAR)
» HİNDİ DOLMASI (ÇANKIRI)

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
DIŞA YANSIYAN İÇ DÜNYAMIZ :: LEZZET YOLCULUĞU :: YÖRESEL YEMEKLER-
Buraya geçin: