DIŞA YANSIYAN İÇ DÜNYAMIZ
Sitemizden yararlanmak ve bu ailenin bir parçası olabilmek için lütfen üye olunuz!
HİNDİ DOLMASI  (ÇANKIRI) Uyeols10
DIŞA YANSIYAN İÇ DÜNYAMIZ
Sitemizden yararlanmak ve bu ailenin bir parçası olabilmek için lütfen üye olunuz!
HİNDİ DOLMASI  (ÇANKIRI) Uyeols10
DIŞA YANSIYAN İÇ DÜNYAMIZ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 HİNDİ DOLMASI (ÇANKIRI)

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
asude_yasemin
FORUM YÖNETİCİSİ
FORUM YÖNETİCİSİ
asude_yasemin


Mesaj Sayısı : 374
Rep Gücü : 771
Teşekkür : 14
Kayıt tarihi : 04/05/09
Yaş : 41
Nerden : İSTANBUL

HİNDİ DOLMASI  (ÇANKIRI) Empty
MesajKonu: HİNDİ DOLMASI (ÇANKIRI)   HİNDİ DOLMASI  (ÇANKIRI) I_icon_minitimePerş. 7 Mayıs - 14:19

ÇANKIRI HİNDİ DOLMASI



Malzemeler:
- 1 Hindi
- 4 su bardağı pirinç
- 2 iri soğan
- 1 kaşık salça
- Tereyağ
- Yenibahar
- Tuz
- Karabiber ve su
-

Yapılışı:
konulur.Hindi tencere içine yatırılıp üzeri tencerenin yarısı kadar sıcak su ilavesiyle pişmeye bırakılır.Hindinin tazeliğine göre 1-1,5 saat kadar bir tarafı pişirilince,diğer tarafı çevrilir ve aynı sürede diğer tarafı pişirilir.Pişme sırasında hindi pişmeden suyu biterse yeterince sıcak su ilave edilebilir.Pişen hindi servis kabına alınır ve isteğe göre servis yapılır.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
HİNDİ DOLMASI (ÇANKIRI)
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» EV GÜVECİ (ÇANKIRI)
» BÜTÜN ET (ÇANKIRI)
» BİBER VE PATLICAN DOLMASI(MARDİN)
» KÖY KÖFTESİ (ÇANKIRI)
» GÖMME (ÇANKIRI)

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
DIŞA YANSIYAN İÇ DÜNYAMIZ :: LEZZET YOLCULUĞU :: YÖRESEL YEMEKLER-
Buraya geçin: