DIŞA YANSIYAN İÇ DÜNYAMIZ
Sitemizden yararlanmak ve bu ailenin bir parçası olabilmek için lütfen üye olunuz!
ZEYTİNYAĞLI BARBUNYA PİLAKİ Uyeols10
DIŞA YANSIYAN İÇ DÜNYAMIZ
Sitemizden yararlanmak ve bu ailenin bir parçası olabilmek için lütfen üye olunuz!
ZEYTİNYAĞLI BARBUNYA PİLAKİ Uyeols10
DIŞA YANSIYAN İÇ DÜNYAMIZ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 ZEYTİNYAĞLI BARBUNYA PİLAKİ

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
asude_yasemin
FORUM YÖNETİCİSİ
FORUM YÖNETİCİSİ
asude_yasemin


Mesaj Sayısı : 374
Rep Gücü : 771
Teşekkür : 14
Kayıt tarihi : 04/05/09
Yaş : 41
Nerden : İSTANBUL

ZEYTİNYAĞLI BARBUNYA PİLAKİ Empty
MesajKonu: ZEYTİNYAĞLI BARBUNYA PİLAKİ   ZEYTİNYAĞLI BARBUNYA PİLAKİ I_icon_minitimePerş. 14 Mayıs - 13:25

Zeytinyağlı Barbunya Pilaki
ZEYTİNYAĞLI BARBUNYA PİLAKİ Pilaki
Malzemeler:

500 gr. kuru barbunya fasulyesi,
1 adet kuru soğan,
1 adet domates,
2 diş sarmısak,
1 adet havuç,
Tuz,
1 tatlı kaşığı toz şeker,
1 çay bardağı zeytinyağı,
1/2 demet maydanoz,

Yapılışı:

Barbunya fasulyesini bir gece soğuk suda bekletin. Ertesi sabah 5 - 10 dakika kadar haşlayın ve soğuk sudan geçirdikten sonra süzün. Soğanı ince ince, domates ve havucu küp şeklinde doğrayın. Bir tencereye zeytinyağını, soğanı koyup pembeleşinceye kadar kavurun, domatesi, tuzu ve toz şekeri ilave edip biraz daha kavurun. Haşlanmış barbunyayı, havucu ve sarmısağı da tencereye ekleyin. 2 su bardağı su ilave edin. Barbunya yumuşayıncaya kadar pişirin. Zeytinyağlı barbunyanın üzerine kıyılmış maydanoz serpin. Soğuk olarak servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
ZEYTİNYAĞLI BARBUNYA PİLAKİ
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
DIŞA YANSIYAN İÇ DÜNYAMIZ :: LEZZET YOLCULUĞU :: ZEYTİNYAĞLILAR-
Buraya geçin: