Malzemeler
1 paket pötibör bisküvi
1 paket krem şanti
3 orta boy elma
İri dövülmüş fındık
Çikolata sos
Krem şanti ve çikolata sos için süt
Krem şantiyi 1 su bardağı süt ile hazırlayın ve 30 dakika buzdolabında bekletin.
Bisküvileri ezerek un haline getirin. ( rondodan geçirebilirsiniz.)
Elmaları soyun ve küçük küçük küpler halinde doğrayın.
Bisküvi, fındık ve elmaları dolaptan çıkardığınız krem şanti ile karıştırın.
Streç film serdiğiniz çukur bir kaba karışımı dökün, üzerini düzeltin ve buzluğa kaldırın. Buzlukta bir gece bekletin.
Ertesi gün çikolata sosu arkasında yazdığı gibi hazırlayıp, (ben yarım paketi yarım ölçü ile hazırladım) ara sıra karıştırarak soğutun.
Ters çevirdiğiniz (Dışarıda 1-2 dakika bekledikten sonra daha kolay oluyor) tatlının üzerine çikolata sosu döküp servis yapın.
Kalan tatlıyı buzdolabında (buzlukta değil) saklayın.